Scroll Top

Valuutanlyöntiä yön NHL kierrokselta.

Yön kamppailussa lyö miekkansa vastakkain Anaheim ja Edmonton Oilers Honda Centerillä. Edmonton koki todella pahan kolauksen, kun heidän ykkösvarauskierrokselta nappaamansa ja lupaavan alkukauden aloittanut Connor McDavid loukkaantui kaatuessaan ja törmätessään laitaan. McDavidin vasen solisluu on murtunut ja leikkaus pakollinen. McDavid tulee olemaan sivussa pitkään ja tämä on pahin mahdollinen aspekti Edmontonille. Unohtamatta, että McDavid ehti 13:ssa pelaamassaan pelissä iskemään 12 tehopistettä (5+7).

Anaheim on ailahdellut pitkin kautta, mutta tähän suuressa osin on vaikuttanut loukkaantumiset ja Ryan Getzlafin puuttuminen. Getzlaf loukkaantui Lokakuun loppupuolella ja palasi kokoonpanoon 6.11, jonka jälkeen Getzlafille on ehtinyt kertyä kolme peliä. Anaheim hävisi kotikentällään Arizonalle, mutta on silti kuitannut viidestä kotipelistään pelistään neljä voittoa.

Kotijoukkue lähtee peliin tänään suosikkina ja ei turhaan, sillä Edmonton ei ole kyennyt Anaheimia voittamaan tämän kotona vuoden 2012 jälkeen 6:ssa joukkueiden välisessä kohtaamisessa. Edmontonilla on paljon maalintekopotentiaalia, vaikkakin McDavid on sivussa. Anaheimin Frederik Andersen ei ole pelannut kovin vakuuttavasti, joten Anaheimin täytyy osua vastustajan verkkoon useammin kuin pariin otteeseen.

NHL

Anaheim Ducks – Edmonton Oilers

05:00

Anaheim Ducks -1,5

2.60 @ Unibet

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.