Scroll Top

NHL: Minnesota Wild – Colorado Avalanche

03:00

NHL

Minnesota Wild – Colorado Avalanche

Minnesota @ 1.95 Bet365

Minnesota on saanut pelinsä kulkemaan tärkeimmällä mahdollisella hetkellä. Devan Dubnykin hankinta maalinsuulle osoittautui oikeaksi kultakaivokseksi.

Minnesota on neljän ottelun voittoputkessa ja mukana on muun muassa Chicagon nollaus luvuin 0-3. Maalivahti Dubnyk on auttanut joukkueen takaisin jaloilleen upeilla torjunnoilla ja se ruokkii kenttäpelaajia. Joukkueen kapteeni Mikko Koivusta paistaa jälleen se itseluottamus, jota on etsitty alkukaudesta lähtien. Koivu valittiin Chicagoa vastaan käydyssä ottelussa ykköstähdeksi.  Minnesotan maaliin on tehty neljässä edellisessä ottelussa vain kolme maalia ja Wild on rokottanut vastustajaa 10 kertaa. Illan vastustaja Colorado on yhden pisteen edellä Wildiä, kaksi ottelua enemmän pelanneena.

Colorado pelaa toisena iltana loistavaa kiekkoa, kun taas seuraavana mennään täydellisesti metsään. Joukkueen kokoonpanosta on poissa Tyson Barrie ja Erik Johnson, jotka ovat tärkeitä pelaajia coloradolaisryhmälle. Colorado ei ole kovinkaan vakuuttava vierasjoukkue, mikä edesauttaa Wildin voittoa tästä ottelusta. Coloradon maalilla aloittaa Semyon Varlamov, joka on torjunut kiekkoja 92,4 % torjuntaprosentilla.

Xcel Energy Centerissä nähtäneen tänään hyvin valmistaunut kotijoukkue, eikä Colorado saa ryöstettyä pistettäkään.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.