Scroll Top

NCAAB: Austin Peay – Murray State

NCAA

NCAAB 03:00

Austin PeayMurray State
Murray State -11.5 @ 1,85 Unibet

Lauantai ja viikon eniten tarjoava betsipäivä. Tämä pätee ainakin yliopistokorikseen, sillä lauantaisin kierroksella pelataan jopa reilut 100 ottelua! Gee on bongannut herkullisen matsin Ohio Valley konferenssista. Konferenssia selkeästi johtava Murray State matkustaa vieraspeliin kohtamaan konferenssin heittopussin Austin Peayn.

Ranking 68 Murray State on hoitanu konferessiottelunsa puhtaalla pelillä recordilla 10-0. Kaikki ottelut mukaan lukien konferenssin ulkopuolisetkin ottelut, on heidän tilastonsa huikea 20-4. Joukkue on muutenkin ollut tulikuuma jo pitkään ja ovat jopa 18 ottelun voittoputkessa. Joukkueen tähtipelaaja Cameron Payne tulee johtamaan Murray Staten selkeään voittoon ja johtaa omalla esimerkillään joukkuetta. Payne niputtaa 19 pistettä ja antaa 5,9 koriin johtanutta syöttä per peli.

Austin Peay makaa konferenssin pohjalla recordilla 2-7. Koko maan rankingissa vasta sijalla 318 oleva Austin Peaylla on rankinginsa mukaisestikin yksi koko maan huonoimmista puolustuksista. Näiden kahden joukkueen välinen tasoero on vain niin iso, että tästä ottelusta odotetaan vain ja ainoastaan murskavoittoa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.