Scroll Top

MLB:n kausi pärähtää huomenna käyntiin Japanissa!

Gamblers MLB

MLB vuosimallia 2019 on valmis starttaamaan ja tänä vuonna kausi startataan Japanista, Tokiosta, Tokyo Domelta. Sanotaan taas kuten joka vuonna, että kysykää jos tulee kysyttävää! Ihan rohkeasti, kukaan ei pure ja vittuilijat bannataan. Kysyvä ei tieltä eksy ja tässä statsien ja lyhenteiden viidakossa on Geenkin vaikea pysyä välillä mukana! 

Tokyo Dome on Tokiossa sijaitseva katettu urheilustadion. Sitä käytetään enimmäkseen baseball-otteluihin ja se toimii baseballseura Yomiuri Giantsin kotikenttänä. Stadion valmistui vuonna 1988 ja sen yleisökapasiteetti on 55 000 henkilöä.

Embed from Getty Images

Avausottelussa kohtaavat kotijoukkueen ominaisuudessa pelaava Oakland Athletics ja vierailevana tähtenä on Seattle Mariners. Athletics sijoittui menneellä kaudella West Divisionin toiseksi komealla voittoprosentilla .599%. Mariners oli samassa divisioonassa heti Athleticsin perässä kolmas niin ikään komealla prosentilla .549%

Kuten aina, avauskierroksen tipsaaminen vastaa Viking Lottoa! Joukkueiden runko ja aloittavien pitchereiden kunto on täysiä kysymysmerkkejä, joten pitäkää panokset todella pieninä. Tämä ottelu pelataan keskiviikkona Suomen aikaa kello 11:35, joten tipsi on luotu lähinnä jännitykseksi työpäivän lomaan.

Oakland Athletics asettaa kummulle Mike Fiersin, joka on kotoisin Floridan Hollywoodista ja miehellä on kokemusta MLB:stä kahdeksan kautta. 33-vuotias Fiers on yksi MLB:n kehäraakeista, kuka ei ole hyvä eikä huono. Mies on niin keskimassaa kun vaan voi olla. Viime kaudella Fiers pelasi 32 ottelua ja syötti 172 inniä. Fiers syötti kunnioitettavat 139 SO:a ja koko kauden ERA oli kehäraakille tyypillinen 3.56. Viime kaudella Fiersin ERA oli heinä- ja elokuussa alle 3.00, mutta muut kuukaudet sujuivat heikommin. Huhtikuun ERA oli 3.91 ja ensimmäisessä pelissä ”valkosukkia” vastaan Fiers heitti poikkeuksellisesti nollat mutta siitä pelistä voi vetää yhtä paljon johtopäätöksiä kuin entisen pääministeri Sipilän puheista. Fiersilla on ollut tapana syöttää 6.00 IP, joten huomenna ei ole syytä uskoa muuhun.

Embed from Getty Images

Lähdetään odottamaan Fiersille noin ERA 4.00 peliä, joka on herralle rutiinisuoritus. 

Marinersin kummulle sen sijaan nousee Marco Gonzales. Gonzales on kotoisin Coloradon Fort Collinsista. Hän pelasi ennen MLB:en tuloa Gonzaga Universityssä. Gonzalesin uran ERA on 4.00, joten hän on kuin kopio Fiersista. Gonzales ei ole hyvä eikä huono vaan hän pelaa Marinersin normaali rotaatiossa ja on päivästä kiinni antaako hän 0 juoksua vai 27. Viime kausi oli Gonzalesin paras ja esimerkkinä mainittakoon, että kaudella 2015 hän pelasi yhden ottelun Cardseissa ERA:lla 13.50 ja kauden 2017 samassa joukkueessa tismalleen samoilla statseilla. Gonzales on pyörinyt kaudesta toiseen Seattlen ja St. Louisin väliä. 

Embed from Getty Images

Molemmat pitcherit eivät ole mitään tähdenlentoja vaan lähinnä kaukaisia planeettoja. 

Gee näkee kauden alun lähinnä yleisötapahtumina. Kauden ensimmäisissä näytösotteluissa on nähty juoksuja ja samaa odotetaan tänäänkin. Lähdetään hakemaan ottelusta overia ja Gee kehoittaa kaikkia seuraamaan ottelua pomolta piilossa. Ottelua voitte seurata reaaliajassa TÄÄLTÄ! (ne kellä ei ole MLB.TV:tä) tai monesta muusta paikasta erilaisissa ympäristöissä, kuten bookereiden sivuilta. 

Tässä kauden ensimmäinen tipsi ja lisää tulee! Huhtikuu voi olla hiljaisempaa kun joukkueet hakevat muotoaan mutta toukokuussa pärähtää oikein kunnolla. 

Kunnolla kausi alkaa 28.3.2019 Yhdysvalloissa.

Mutta mikä tärkeintä, SE ON TAAS TÄÄLLÄ SEURAAVAT PUOLI VUOTTA!!

Stay tuned! 

 

MLB

Oakland Athletics – Seattle Mariners
Kello 11:35

Over 8 @ 1.75 888sports

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.