SALIBANDYLIIGA: TPS teki seurahistoriaa

TPS varmisti neljäntenä joukkueensa paikkansa Salibandyliigan välierissä kun se löi tänään Tampereella Nokian KrP:n 4-3. Voitot menivät ensi kertaa historiassaan sarjan neljän parhaan joukkoon yltäneille turkulaisille 4-2.

Avauserän hahmoksi nousi tänään Sami Saarinen, jonka kahdella osumalla TPS pääsi tauolle 2–0-johdossa. Isäntien Morics Kruminsin kavennuksen jälkeen Juuso Alin palautti eron kahteen, ja toisen erän loppua leimasi Nokian Matti Koskelan viiden minuutin jäähy. KrP kesti sen päästämättä maaliakaan, mutta vain kahdeksan sekuntia ennen taukosummeria TPS:n Mikko Hautaniemi yllätti Nokia-vahti Arvid Vonkin matalalla laukauksella kaukaa. Nokian kolmannen erän kaksi 5–3-ylivoimaa tuottivat Nokialle kavennukset kun Joonatan Kovanen osui ensimmäisen tuplajäähyn aikana ja Jere Oksanen heti toisen jälkihöyryissä. Tasoitukseen ei KrP kuitenkaan kyennyt vaikka pallo loppusekunneilla pomppi aivan Pyry Luukkosen maalin edessä.

Välieräparit määräytyvät siten, että runkosarjassa paras kohtaa runkosarjassa huonoimman ja toiseksi paras toiseksi huonoimman eli ne ovat Classic–Oilers ja SPV–TPS.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.