Scroll Top

Mestari-SKA näytti kaapin paikan

Pietarin SKA vieraili Helsingissä Jokereiden vieraana torstaina. SKA osoitti heti alusta lähtien, kuka kaukalossa määrää ja iski avausosuman jo ensimmäisen kahden minuutin aikana. Lopulta pietarilaiset marssivat voittoon lukemin 5-3. Heidän tehomiehenä hääri suomalaissentteri Jarno Koskiranta.

– Vähän erikoinen treenimatsi. Vähän kiihkeä peli, mutta oli hyvä saada tällainen kovempi peli tähän treenikaudellekin, Koskiranta mietiskeli.

Tehoille 1+2 päässyt suomalaissentteri pelaa SKA:n ykkösketjussa laidoillaan venäläinen supertähti Ilya Kovalchuk ja ruotsalaishyökkääjä Joakim Lindström. Kovalchuk oli torstaina myös vireessä, sillä miehelle merkittiin kaksi syöttöä. Lindströmin tehot olivat 2+1.

– Onhan se hienoa pelata siinä. Ilya on maailmanluokan pelaaja ja tekee maalin paikasta kuin paikasta. Mikäs siinä on pelatessa, Koskiranta kehui.

SKA jatkaa vielä Suomen kiertuettaan ja pelaa maanantaina Espoossa Bluesia vastaan. Seuraavan kerran joukkue pelaa Pietarissa vasta 17. elokuuta, jolloin HK Sotshi tulee heille vieraaksi. Ottelu kuuluu Nikolai Pushkovin-muistoturnaukseen, jossa on mukana myös Jokerit. Jokereiden seuraava ottelu on maanantaina Tikkurilassa Sibir Novosibirskiä vastaan.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.