Matti Heikkinen upeaan voittoon Kanadassa- Krista Pärmäkoski naisten kilpailun kolmas

Matti Heikkinen hiihti Kanadan Canmoressa hienoon osakilpailuvoittoon vapaan 15 kilometrin kilpailussa. Heikkinen hiihti hyvän ja nousujohteisen kilpailun ja oli kisan ykkönen 13,6 sekunnin erolla kakkoseen Venäjän Jevgeni Belovin. Ruotsin Marcus Hellner oli kisan kolmas 13,9 sekunttia Hekkisestä jääneenä. Hienoa suomalaispäivää täydensi Lari Lehtonen, ollen kisan yhdestoista reilun minuutin Heikkistä hitaanpana.

Naisten 10 kilometrin vapaan kilpailussa Krista Pärmäkoski hiihti hienosti palkintopalille ollen kisan kolmas. Pärmäkoski hävisi kisan voittaneelle Ingvild F. Östbergille 24.5 sekunttia. Kisan kakkonen oli Norjan Heidi Weng, joka johtaa Tour De Canadaa ennen viimeistä osakilpailua. Suomalaisten kokonaispanos oli vahva, sillä kolme hiihtäjää ylsi kymmenen parhaan joukkoon. Kerttu Niskanen oli kahdeksas ja Anne Kyllönen oli kymmenes