Scroll Top

Pari namupalaa NHL kierrokselle

Eiliselle kierrokselle voitokkaasti päätynyt Columbus saa tänään vieraakseen Arizonan. Columbuksen kotitilastot ovat karmaisevan huonot. Liigan kalleimpiin hyökkäyskalustoihin lukeutuva Columbus Blue Jackets on hävinnyt kaikki kuusi kotiotteluaan varsinaisella peliajalla. Arizona puolestaan on ollut yllättävän vahva alkukauden perusteella. Max Domi on esiintynyt erittäin vakuuttavasti ja antanut joukkueelle sen tarvitsemaa lisäpotkua. Arizona on esiintynyt vahvasti jopa vieraskentillä, kuitaten tilastoihin 9:stä ottelusta kuusi voittoa ja kolme häviötä. Näistä kaksi on pelattu yli varsinaisen peliajan ja tuloksena yksi voitto ja yksi häviö.

Arizonan maalitilastot 46 tehtyä maalia ja 44 päästettyä ovat keskikastia. Columbuksen tilastot 40 tehtyä ja 60 päästettyä maalia antavat Arizonalle etua.

Arizonan maalilla pelaa Mike Smith, joka ei välttämättä ole ratkaiseva tekijä peleissä. 2.58 maalia/per ottelu antaa harkintaa herättävän kuvan, muttei kuitenkaan edes huonoina päivinään ole syy Arizonan ahdinkoon. Kuitenkaan tällä hetkellä Arizona pelaa uskomattoman hyvää kiekkoa odotusten valossa.

Columbus pelaa selvästi alle tasonsa. Huippukallis hyökkäyskalusto ja hyvä kokoonpano päällepäin rypee ahdingossaan ja itseluottamus on hukassa omaan tekemiseen. Kuitenkin eilinen peli Pittsburghia vastaan antoi varmasti pelaajille heidän tarvitsemaansa onnistumista, vaikkakin peli oli todella laiskaa molemmilta osapuolilta. Väsymyksen ei tuntuisi painavan kumpaakaan joukkuetta, koska vaikkakin Columbus pelasi eilen, on tämä heille vasta toinen peli Marraskuun 11. jälkeen.

Molempien joukkueiden maalintekopotentiaali on vähintäänkin hyvä. Kun puhutaan keskikastin joukkueista hyvällä hyökkäysvoimalla ilman paineita tai esiasetelmia, on syytä olettaa ettei pelistä puutu näyttämisen halua molempien osapuolien toimesta. Arizonan alkukauden itseluottamus ja Columbuksen eilinen voitto vieraissa ja kotikentällä pelaaminen tänään antaa hyvät asetelmat isomaaliselle ottelulle.

NHL

Columbus Blue Jackets – Arizona Coyotes 

02.00

Over 5.5

2.05@ Unibet

 

Liekkien ympäröimä Dallas Stars saa tänään vastaansa vierajoukkueena saapuvan Minnesota Wildin. Minnesotan tulee olla todella valmiina kamppailuun, kun vastaan asettuu liigansa toiseksi kovin maalintekijä. Kuitenkin ottelussa kohtaa kaksi todella kyvykästä joukkuetta, jotka ovat aloittaneet kautensa vahvasti.

Dallas on kerännyt 8:sta kotiottelustaan viisi suoraa voittoa, yhden jatkoaikavoiton ja kaksi suoraa häviötä. Minnesota on ollut heikko vieraskentällä, kuitaten 7:stä ottelustaan vain 2 voittoa varsinaisella peliajalla, yhden jatkoaikavoiton, kaksi jatkoaikahäviötä ja kaksi suoraa häviötä.

Minnesotaa vaivaa loukkaantumiset, kun Zach Parise ja Justin Fontaine on ulkona kokoonpanosta. Parise:n puttuminen on suuri miinus hyökkäyspään pelaamiseen. Kuten myös Fontaine. Tästä huolimatta joukkue on ollut todella vahva. Tässä pelissä kuitenkin kohdataan liigan kovimpia offensiivisia joukkueita, joten pelkästään oman päädyn vahva puolustuspelaaminen ei auta, koska Dallas on tehnyt 3,64 maalia/per ottelu.

Maalissa pelaa Minnesotalla tuttu Devan Dubnyk ja Dallasilla Kari Lehtonen. Molemmilla on paljon hyviä ja huonoja päiviä, joten varmaa sanomista ei näiden tolppien välistä kummallakaan löydy tällä hetkellä.

Molemmilla joukkueilla on lepopäivä alla, joten odotettavissa tiukka, energinen kamppailu, jossa Dallas tulee nousemaan niskan päälle kotiedulla ja Sharpin,Ja.Bennin ja Seguinin pisteillä.

NHL

Dallas Stars – Minnesota Wild

03.00

Dallas Stars

2.18 @ Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.