Pulkkinen kasvatti johtoaan AHL:n pistepörssissä

Gamblers AHL

Teemu Pulkkinen teki kaksi maalia ottelussa San Antonio Rampagea vastaan, mutta se ei auttanut Grand Rapids Griffinsiä voittoon asti. Pulkkinen avasi maalihanansa ensimmäisessä erässä ajassa 15:52.

Rampage teki toiseen erään neljä osumaa ja Griffins maalasi kerran, joten kolmanteen erään lähdettiin Rampagen 2-4 johtoasemassa. Pulkkinen käynnisti kirin illan toisella osumallaan, kolmannen erän viidennellä peliminuutilla. Mark Zengerle tasoitti ottelun ylivoimaosumalla, kun erää oli jäljellä kaksi minuuttia.

San Antonio oli kuitenkin parempi jatkoajalla, kun Florida Panthersin hyökkääjälupaus Rocco Grimaldi sivalsi kiekon Griffinsin verkkoon. Ottelu päättyi siis 4-5 vierasvoittoon.

AHL:n piste- ja maalipörssiä johtava Pulkkinen kasvatti kauden saldonsa lukemiin 29+26=55. Pulkkinen johtaa maalitilastoa reilusti , sillä toisena tuleva on onnistunut maalinteossa 22 kertaa.