Scroll Top

Jarkko Niemisen akatemia ja Jari Hedman yhteistyöhön

image

Tennis kiinnostavaksi uudella konseptilla

Suomen menestynein tennisammattilainen Jarkko Nieminen ja tennisselostajanakin tunnettu huippuvalmentaja Jari Hedman ovat lyöttäytyneet yhteen. Kaksikon tavoitteena on turvata suomalaisen tenniksen tulevaisuus uudenlaisen yritysyhteistyökonseptin kautta.

Niemisen 2012 perustaman tennisakatemian ja Hedmanin viime vuonna käynnistämän tenniskoulun palveluita yhdistämällä luodaan uusi interaktiivinen tapa tehdä yhteistyötä yritysten kanssa. Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti tennistä harrastavat päättäjät, mutta tavoitteena on samalla joukon laajentaminen houkuttelemalla myös muita johtajia uuden harrastuksen pariin.

Houkuttimena tarjotaan ammattimaisesti järjestettyjä yritystapahtumia ja säännöllisiä valmennustunteja. Harjoittelussa kurkistetaan yksilöllisellä tasolla mielenkiintoiseen ammattipelaajien maailmaan. Bonuksena on oivallinen verkostoitumismahdollisuus muiden yritysten johtotehtävissä olevien kanssa.

-Kun saamme tenniksen avulla koottua päättäjiä pitämään itsestään ja mahdollisesti henkilökunnastaan sekä asiakkaistaan huolta, meillä on samalla mahdollisuus ideoida yhdessä heidän kanssaan uusia tapoja turvata suomalaisen huipputenniksen tulevaisuus myös sen jälkeen, kun Jarkko (Nieminen) lopettaa oman huikean aktiiviuransa, valottaa myös tenniksen tv-selostajana tutuksi tullut valmentaja Hedman yhteistyön taustoja.

Kumppanuuksia lupauksille

-Meillä on tennisakatemiassani lupauksia, joilla on mahdollisuuksia nousta aina maailman tennistähtien joukkoon, mutta ilman tukitoimia se ei ole mahdollista. Toivon yhteistyön Jarin (Hedman) kanssa tuovan tennistä lähemmäksi työssäkäyvien arkea ja lisäävän harrastajamääriä sekä samalla auttavan kumppanuuksien löytämisessä tennikselle, visioi 15 vuotta menestyksekkäästi tenniksen huipulla kilpaillut Nieminen.

-Ideana on luoda ammattiosaajien kanssa interaktiivinen kokonaisuus, jossa yrityksille tarjotaan parasta. Jarkon tennisakatemian laji- ja fysiikkavalmentajat italialaisen johtajansa Federico Riccin johdolla varmistavat tennispalveluittemme korkean tason yhdessä Jarkon ja oman panokseni kanssa, painottaa Hedman, joka on toiminut mm. Suomen Davis Cup –joukkueen kapteenina ja takavuosien Suomen tennisykkösen Veli Paloheimon (parhaimmillaan ATP-rankingissa sijalla 48) henkilökohtaisena valmentajana.

Veli Paloheimo valmentajana

Niemisen ja Hedmanin asiantuntemuksen ohella myös Paloheimon osaamista hyödynnetään uudessa hankkeessa. Hän osallistuu niin ikään Niemisen akatemiassa harjoittelevien nuorten valmennukseen.

-Oman suolansa vuorovaikutukselle tuovat tennisakatemian lupauksien ja tenniskoulun asiakkaiden keskinäiset ottelut. Konseptimme avaa myös uusia mahdollisuuksia yritysten asiakashallintaan, luettelee Hedman tyytyväisenä yhteistyön tarjoamia etuja.


Jarkko Nieminen Tennis Akatemia
Perustettu: 2012
Jarkko Nieminen: 33 vuotta, Suomen kaikkien aikojen menestynein tennisammattilainen, ATP-ranking parhaimmillaan 13:s, nyt 66:s.
Pelaajat: 15 täysipäiväisesti harjoittelevaa pelaajaa sekä viisi säännöllisesti vaihtuvaa pelaajaa. Pelaajia tällä hetkellä neljästä eri maasta.
Valmentajat: neljä täysipäiväistä ja yksi osa-aikainen valmentaja, lisäksi haussa yksi täysipäiväinen valmentaja, fysiikkavalmentajat Jarmo Ahonen ja Jarkko Haataja, lääkäri Petri Helenius.
Tavoite: luoda suomalaista jatkuvuutta WTA- tai ATP-kiertueille Jarkko Niemisen lopetettua ammattilaisuransa.

Jarkko Nieminen
Jarkko Nieminen

 

Jari Hedman Tennis Company
Perustettu: 2014
Jatkaa valmennustyötä tenniskoulupioneeri-isänsä Heikki Hedmanin viitoittamalla tiellä.
Jari Hedman: 54 vuotta, 38 vuoden valmentajakokemus, seitsemän vuotta ATP-kiertueella Veli Paloheimon (ATP ranking #48) henkilökohtaisena valmentajana, vuoden ajan myös Aki Rahusen (ATP ranking #57) valmentajana, Suomen Davis Cup -joukkueen kapteenina kolme vuotta, 25 vuoden kokemus tennisselostajana Eurosport-kanavalla ja nykyisin MTV Total Sport –kanavilla. Motto: ”Tennis is my life, tennis is my business”.

Jari Hedman Tennis Company
Jari Hedman Tennis Company

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.