Scroll Top

Tennis – Henri Kontinen ja John Peers jatkoivat vahvoja otteitaan Ranskan avoimissa

Gamblers tennis 9

Suomen Henri Kontinen ja hänen australialainen parinsa John Peers ovat edenneet Ranskan avointen nelinpelin kolmannelle kierrokselle. Kaksikko kukisti tänään pelatussa toisen kierroksen ottelussa Brasilian Marcelo Demolinerin ja Intian Divij Sharan suoraan kahdessa erässä luvuin 6-3, 6-4.

Embed from Getty Images

Avauserä sujui Kontinen-Peers parilta todella hyvin vaikka vastustajilla olikin heti ensimmäisessä syötössä kaksi murtopalloa. Avauserän ratkaisu nähtiin neljännessä pelissä, jossa Kontinen-Peers pystyi ottamaan murron, jonka turvin he marssivat 6-3 erävoittoon.

Toiseen erään Demoliner ja Sharan paransivat omaa syöttöään ja erä olikin pitkään todella tasainen eikä kummallakaan parilla ollut paikkoja syötönmurtoon. 3-3 tasatilanteessa nähtiin kuitenkin ratkaisu, kun Kontinen ja Peers pystyivät ottamaan todella tärkeän murron. Kun tämän jälkeen oma syöttö pysyi edelleen vahvana ratkaisi pari heti ensimmäisellä ottelupallolla kamppailun itselleen ja näin he etenivät turnauksessa jo kolmannelle kierrokselle.

Embed from Getty Images

Kontisen ja Peersin peli on kulkenut Ranskan avoimissa todella hyvin eikä kaksikko ole hävinnyt vielä erääkään. Lisäksi silmiinpistävää on ollut, että kaksikon syöttö on toiminut todella hyvin eikä vastustajille ole juuri murtopaikkoja avautunut.

Kolmannella kierroksella vastus kovenee, sillä Kontinen ja Peers kohtaavat, joko turnauksessa 11 sijoitetun parin Rajeev RamJoe Salisbury tai sijoittamattoman kaksikon Enzo Couacaud Tristan Lamasine.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.