Scroll Top

ATP World Tour Finals: Välierät käyntiin

Gamblers tennis 5

Kauden päätösturnauksessa on edetty pudotuspelivaiheeseen. Tänään taistellaan finaalipaikoista niin kaksin – kuin nelinpelissäkin. Suomalaisittain katseet kohdistuvat nelinpeliin ja Henri Kontiseen, joka on tulessa yhdessä parinsa John Peersin kanssa jo klo. 14:00 alkaen! Nyt kuitenkin katsaus kaksinpeleihin!

Andy Murray- Milos Raonic

Maailmanlistan ensimmäiseksi noussut Andy Murray on tällä hetkellä pysäyttämättömässä vireessä. Ottelussa on vain ja ainoastaan yksi mahdollinen lopputulos ilman haavereita, ja se on Murrayn voitto. Raonic voi hyvän syöttönsä ja painavien kämmenlyöntiensä avulla venyttää erän tai eriä tie-breikkiin.  En näe kuitenkaan että Raonicilla olisi tässä mahdollisuuksia, niin jäätävässä kunnossa on Murrayn puolustuspelaaminen. Tuntuu että Murray on aina joka puolella, ja joka paikassa hakemassa palloja peliin. Kotiyleisön riemuksi Murray finaaliin 2-0.

 

Novak Djokovic- Kei Nishikori

Huomattavasti tasaisemmat lähtökohdat kuin toisessa ottelussa. Djokovicin peli on ollut pahasti kateissa viime aikoina. Henkisistä ongelmista kertovat tässä turnauksessakin jo nähdyt tunteiden purkaukset. Nyt jos koskaan Nishikorilla on oiva mahdollisuus pelata itsensä päätösturnauksen finaaliin. Herkullinen kamppailu jonka uskon venyvän kolmieräiseksi.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.