Scroll Top

Jokereiden ylivoima voiton tae

11912921_1200313903317434_990112246_n

Jokereiden voittoputki sai jatkoa lauantaina, kun ZSKA kaatui KHL:ssä 3-0. Ottelun suurin sankari oli ehdottomasti ruotsalaismaalivahti Henrik Karlsson, joka piti maalinsa puhtaana koko 60 minuutin ottelun verran.

– Onhan se hienoa voittaa ZSKA ja pelata nollapeli. Viime vuonna he pudottivat meidät 4-1 tiukan pudotuspelisarjan jälkeen, niin onhan tämä arvokas voitto, Karlsson intoili.

Jokereille voitto ZSKA:sta oli iso, sillä viime keväänä moskovalaisryhmä pudotti tiukan sarjan päätteeksi helsinkiläiset jatkosta. Ottelu oli hyvin tunnepitoinen ja siinä aika ajoin oli pieniä nahisteluitakin. Ylivoimaa pääsi molemmat joukkueet yrittämään tarpeeksi ja Jokerit siinä onnistui toisessa erässä, kun taas ZSKA ei.

– Ehdottomasti ylivoimaa meidän täytyy parantaa. Jokerit saivat ylivoiman, kun taas me emme saaneet. Maalineduspelaamisessakin meillä on parannettavaa, ZSKA:n Dmitri Kvartalnov totesi pelin jälkeen.

Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet saivat mahdollisuutensa ylivoimalla, mutta onnistumisia ei tullut. Toisessa erässä helsinkiläisjoukkue sitten käytti paikkansa ja kahden miehen ylivoimalla Pekka Jormakka vei isännät johtoon.

– Meillä on nyt kaksi ylivoimakenttää, jotka pelaavat 5-3:stakin. Ehkä tällä hetkellä kätisyydet sopii paremmin tähän Reginin kenttään pelata 5-3:sta, Jokereiden päävalmentaja Erkka Westerlund aprikoi.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.