Falla ja Ustiugov voittivat Davosin sprintit – Pärmäkoski parhaana suomalaisena seitsemäs

Davosissa kisattiin sunnuntaina sprintit vapaalla hiihtotavalla. Naisissa voiton vei Norjan Maiken Caspersen Falla. Norjan kaksoisvoiton varmisti toiseksi tullut Ingvild Flugstad Östberg ja kolmannen sijan nappasi Ruotsin Hanna Falk. Krista Pärmäkoski oli parhaana suomalaisena seitsemäs jääden niukasti ulos finaalista. Muilla suomalaisilla meni huonommin, sillä eivät pääsee karsinnasta erävaiheeseen.

Miesten kilpailun voiton vei Venäjän Sergei Ustiugov, joka hallitsi finaalia täydellisesti alusta maaliin. Palkintokorokkeen muut paikat meni Norjalle. Toiseksi tuli Finn Hågen Krogh ja kolmanneksi Sindre Skar. Kilpailun paras suomalainen oli Matias Strandvall ollen 15. Hänen lisäksi pisteille pääsivät Ristomatti Hakola (sija 17) ja Anssi Pentsinen (27).

Kausi jatkuu ensi viikonloppuna La Clusazissa, Ranskassa.