Scroll Top

Pesäpallo – Mikko Korhonen Joensuun Mailan pelinjohtajaksi

Joensuun Maila tiedotti kovasta pesis-uutisesta, kun seura kertoi palkanneensa Mikko Korhosen ensi kaudesta lähtien joukkueen pelinjohtajaksi. Korhosen ja Joensuun välinen sopimus kattaa kaudet 2020 ja 2021.

Pitkänlinjan sotkamolainen Mikko Korhonen on pesäpalloväelle tuttu mies. Korhonen on voittanut urallaan pelaajana kahdeksan Suomen mestaruutta, jonka lisäksi mies johdatti Sotkamon Jymyn kahdesti mestaruuteen myös pelinjohtajana. Korhonen valittiin 2014 sekä 2015 miesten Superpesiksessä vuoden pelinjohtajaksi, joten miehen kiinnittäminen oli Joensuulta iso hauiksen näyttö muille seuroille.

Korhonen pyörittää siviilityönsä puolesta kuntosalia Kajaanissa, jonka lisäksi mies valmentaa aktiivisesti urheilijoita ja kuntoilijoita. Viimeisimpänä mies on toiminut Kajaanin Hokin jääkiekkojoukkueessa fysiikkavalmentajana.

– Kyllä minä olen innostunut uudesta pestistä, sillä suhtaudun oman valmennustaidon – ja osaamisen kehittämiseen hyvin intohimoisesti. Haluan mennä eteenpäin ja näen tämän valmennuspestin sellaisena, että tässä mennään monella tavalla kohti uutta, kommentoi Korhonen syksyllä alkavaa pestiään.

Valmentajana Korhonen on tunnettu hyvänä ihmisjohtajana ja pelinjohdollisesti miehenä, joka haluaa nähdä pelilliset asiat taktiikan osalta lajin aallonharjalta.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.