Snooker – Robin Hull otti hienon voiton German Mastersin karsinnoissa

Suomen snooker-tähti Robin Hull otti tiistaina hienon päänahan, kun mies kukisti German Mastersin karsinnoissa Belgian Luca Brecelin erin 5-3 ja eteni näin ollen karsintojen toiselle kierrokselle.

Hull aloitti ottelun todella vahvasti ja paukutti isoja sarjoja ottelun avaus frameissa ja eteni helposti ottelussa 3-0 johtoon. Tämän jälkeen Brecelin peli parani ja mies otti neljännen framen nimiinsä ja tauolle mentiin Hullin johtaessa ottelua 3-1.

Tauolta tuli sisuuntunut belgialainen, joka paukutti alkuun satasen ja kavensi lukemat kahteen-kolmeen ja heti perään tasoitti erä lukemat kolmeen-kolmeen. Hull ei Brecelin paineesta välittänyt vaan näytti pääkoppansa kestävyyden viemällä seitsemännen erän nimiinsä samalla siirtyen4-3 johtoon ja erän päähän ottelu voitosta. Tämän jälkeen Robin ei antanut belgilaiselle enää tilaisuutta vaan korjasi ratkaisevan framen nimiinsä ja otti samalla maukkaan 5-3 voiton maailmanlistan sijalla 30 olevasta belgialaisesta.

Seuraavalla kierroksella Robin Hull kohtaa, joko Matthew Stevensin tai Chris Wakelinin ja tuon ottelun voittaja etenee German Mastersin pääsarjaan.