Scroll Top

SM-liiga – SaiPa hankki kanadalaishyökkääjä Peter Quennevillen

Saipa

Jääkiekon SM-liigassa pelaava SaiPa on hankkinut riveihinsä kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen. Sopimus on loppukauden mittainen, johon sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso. 23-vuotias Quenneville on Columbus Blue Jacketsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2013, mutta NHL:ssä miehelle ei kuitenkaan ole näyttöpaikkaa vielä irronnut.

Niin keskus- kuin laitahyökkääjäkin paikalla viihtyvä Quenneville on pelannut alkukauden Tsekin pääsarjan Dynamo Pardubicen paidassa. Viime kauden hyökkääjä pelasi Tanskan liigaa Aalborgissa, jossa hän teki 45 otteluun 30 maalia ja antoi 19 syöttöä. Kauden päätteeksi hänet valittiin liigan parhaaksi maalintekijäksi, joten kanadalainen tuo SaiPaan kaivattua maalintekovoimaa, jota tällä hetkellä joukkueessa kaivataan.

Embed from Getty Images

–  Quenneville on oikealta ampuva pelaaja, jota olemme etsineet. Hänellä on potentiaalia olla hyvä maalintekijä ja tuo hyvällä laukauksellaan varmasti vaihtoehtoja ylivoimapelaamiseemme. Lisäksi hänellä on jo kokemusta europpaalaisesta jääkiekosta, joka varmasti helpottaa sopeutumista, kertoi Urheilujohtaja Antti Tuomenoksa seuran tiedotteessa.

Quenneville saapuu Lappeenrantaan perjantaina ja pelaa SaiPassa numerolla 91

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.