UFC- Makwan Amirkhanille jälleen upea voitto

ufc

Suomen vapaaottelutähti Makwan Amirkhani voitti lauantai iltana Lontoossa käydyssä ottelussa britti Mike Wilkinsonin. Makwan otti voiton kaikin tuomariääänin 3-0 (29-28, 30-27,29-28)

Voitto oli suomalaisottelijan uran kolmas maailman kovimmassa organisaatiossa UFC:ssa. Makwan hallitsi ottelua alusta asti ja oli kahdessa ensimmäisessä erässä selvästi niskanpäällä. Wilkinson sai 2 erässä hyvän giljotiinikuristuksen mutta Makwan kesti sen hyvin, eikä ottelu ratkennut. Makwan jatkaa UFC:ssä puhtaalla recordilla ja seuraava ottelu tulee varmasti olemaan jo kovempaa kaveria vastaan.

Alkuillasta suomen toinen ottelija Teemu Packalen otti UFC uransa avausvoiton kun mies kaatoi kovan ranskalaisen Thibault Goutin 24 sekunnisssa. Voitto oli Packalenille sikälikin tärkeä, että voitolla miehen UFc ura mitä ilmeisimmin jatkuu tulevaisuudessa.