Hirvonen luottaa Latvalaan

Mikko Hirvonen

Vielä viime kaudella Mikko Hirvonen nähtiin ralliauton puikoissa Jyväskylässä, mutta tänä vuonna mies käyskentelee huoltoparkissa siviilit päällä. Hirvonen lopetti ralliautoilun viime kauteen. Nyt hän voi katsoa ja nauttia vauhdin hurmasta katsojan ominaisuudessa.

Mikko Hirvonen luottaa suomalaiskuljettajiin Kuva: Hannu Kumpulainen
Mikko Hirvonen luottaa suomalaiskuljettajiin Kuva: Hannu Kumpulainen

– Kivaa on olla aidan toisella puolella. Nyt täytyy vaan viikonloppunakin ottaa rennosti ja seurata rallia tuolta tien päältä, niin kuin se on alkanutkin, Hirvonen sanoi.

Hirvosen olemuksesta aisti sen, että hän nauttii tämän hetken tilanteesta. Mies oli silminnähden vapautuneen oloinen ja naureskeleva.

– Ei mulla ole enää kaipuuta ratin taakse näihin kuvioihin. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, Hirvonen totesi.

Täysin ei kannonkoskelainen ole rallimaailmaa unohtanut, vaikk oa seuraaminen ei enää ole yhtä tiivistä kuin ennen.

– Kyllä mä tulokset olen katsonut, mutta en ole niin tarkkaan seurannut. En ole väliaikoja katsonut, enkä tiedä kaikkea mitä on tapahtunut. Suurin piirtein tiedän missä mennään, Hirvonen totesi.

Hirvonen povaa Ott Tänakista yllättäjää Kuva: Hannu Kumpulainen
Hirvonen povaa Ott Tänakista yllättäjää Kuva: Hannu Kumpulainen

Jyväskylän MM-ralli käynnistyy näillä hetkillä. Hirvonen uskoo, että Volkswagenin Jari-Matti Latvala olisi vahvoilla tämän vuoden rallissa.

– Tietysti toivon, että Jari-Matti onnistuu täällä, kuten viime vuonna. Vaikka on ollut hankala kausi, niin uskon viime vuoden auttavan sitä tähän kisaan, kun tietää täällä vauhdin riittävän, Hirvonen aprikoi.

Kilpailu kärkipaikoista on kovaa ja sen tietää myös Mikko Hirvonen. Latvala on yksi suosikeista, mutta haastajia löytyy niin tallitoverista kuin muista kilpakumppaneista. Hirvonen nostaa jopa yhden yllätysnimen haastajana.

– Ogier (Sebastien) on aina kova kaveri voitettavaksi ja Mikkelsen (Andreas) menee kovaa. Tänak (Ott) veti hienosti Puolassa, niin katsotaan millainen vauhti riittää täällä, Hirvonen mietti.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.