Latvala jatkaa kärjessä

Latvala Surkee1_3

Jyväskylän MM-rallin toinen varsinainen kilpailupäivä on aamupäivän osalta käyty ja Jari-Matti Latvala vankistaa johtoaan. Päivään lähdettiin Latvalan johtaessa ja Mökkiperällä ero kasvoi jo kuuteen sekuntiin. Sebastien Ogier nipisti sitten Jukojärvellä eron 2.1 sekuntiin ja Surkeella nappasi vielä 0.1 sekuntia pois. Aamupäivän päättäneellä Horkalla Latvala otti taas lisää etumatkaa.

Jari-Matti Latvala pitää kärkipaikkaa lauantain päivähuoltoon tullessa. Kuva: Hannu Kumpulainen
Jari-Matti Latvala pitää kärkipaikkaa lauantain päivähuoltoon tullessa. Kuva: Hannu Kumpulainen

– Mökkiperällä kaikki meni tosi hyvin ja ajo sujui hyvin. Sitten mentiin Jukojärvelle. Se oli hieman kostea aluksi ja siellä oli pehmeä alusta, joka oli hajoamassa. Tunsin, että se oli hieman liukas ja olin liian varovainen, Latvala kertoi.

Huoltoon tullessaan Latvala oli hyvin tyytyväisen oloinen päivään ja naureskeleva. Rentous ja hyvä tekemisen meininki paistoi miehestä läpi. Voittotaistelusta on tulossa tiukkaa sekuntitaistelua, mutta se sopii Tuurin miehelle.

– Tiukkaa on, ei pääse mihinkään. Fiilis on hyvä ja yritetään mennä. Pistetään parasta mitä pystytään peliin. Iltapäivän luupilla täytyy Jukojärvellä tsempata, että sen saan vielä menemään, Latvala tiesi.

Perjantaina iltapäivä sujui miehellä paremmin ja samanlainen tasonnosto jos tulee lauantaihin, niin Volkswagenin ranskalaiskuljettaja on helisemässä Latvalan kanssa. Iltapäivä aloitetaan Mökkiperällä ensimmäisenä lähtevän Robert Kubican startatessa 14:37.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.