Östberg ja Sundby voittoon Davosissa – Heikkinen ja Pärmäkoski palkintokorokkeelle

Hiihdon maailmancupkausi jatkuu Davosissa, Sveitsissä. Lauantaina ohjelmassa oli vapaan hiihtotavan kilpailut väliaikalähhdöllä. Naisten matkana oli 15 kilometriä ja miehillä 30 kilometriä.

Naisten kilpailun voiton vei Ingvild Flugstad Östberg. Norjan kaksoivoiton varmisti kokonaiscupia johtava Heidi Weng, joka jäi Östbergistä lähes kahdeksan sekuntia. Kolmanneksi tuli Krista Pärmäkoski, joka jatkoi hyvää alkukauttaan. Pärmäkoski jäi voittajasta 16,7 sekuntia. Muista suomalaisista Riitta-Liisa Roponen oli kahdeksas, Kerttu Niskanen 12, Laura Mononen 14, Aino-Kaisa Saarinen 19 ja Anne Kyllönen 24.

Miesten kilpailun voiton vei cupin kokonaiskisaa johtava Martin Johnsrud Sundby. Myös miehissä Norja otti kaksoisvoiton kun toiseksi tuli Anders Glöersen jääden Sundbystä lähes 14 sekuntia ja kolmannen sijan nappasi Matti Heikkinen jääden voittajasta lähes 26 sekuntia. Muista suomalaisista Perttu Hyvärinen oli 27, Lari Lehtonen 38 ja Ville Nousiainen 49.

Huomenna ohjelmassa on sprintit vapaalla hiihtotavalla.