Scroll Top

Lauantain kisaohjelma ja suomalaiset

783040

Hiihdon MM-kisojen kolmantena päivänä ohjelmassa on hiihtoa ja mäkihyppyä.

Hiihdossa käydään yhdistelmäkisat. Naisten kisassa mukana on Krista Pärmäkoski, Johanna Matintalo, Laura Mononen ja Anne Kyllönen ja miehissä Matti Heikkinen, Perttu Hyvärinen, Lari Lehtonen ja Ville Nousiainen. Pärmäkosken ja Heikkisen odotetaan taistelevan mitaleista. Muista suomalaisista Monoselta voi odottaa kymmenen joukkoon. Muille pääsy 20 joukkoon on hyvä tavoite, vaikkakin yllätyskorttina voi olla viime viikolla Otepäässä onnistunut Johanna Matintalo.

Mäkihypyssä käydään illalla miesten kisa HS 100 normaalimäestä. Kisassa on mukana neljä suomalaista Janne Ahonen, Ville Larinto, Jarkko Määttä ja Antti Aalto. Nelikon vanhin Ahonen oli karsinnan paras ja häneltä voidaan odottaa pääsyä 15 joukkoon. Muille sopiva tavoite on se, että pääsevät toiselle kierrokselle (30 joukkoon).

 

Päivän ohjelma ja suomalaiset

klo 12:00 Hiihto, Naisten yhdistelmäkilpailu 7,5 km (p) + 7,5 km (v) (Krista Pärmäkoski, Johanna Matintalo, Laura Mononen, Anne Kyllönen)

klo 14:30 Hiihto, Miesten yhdistelmäkilpailu  15 km (p) + 15 km (v) (Matti Heikkinen, Perttu Hyvärinen, Lari Lehtonen, Ville Nousiainen)

klo 17:30 Mäkihyppy, Miesten kilpailu HS 100 (Janne Ahonen, Ville Larinto, Jarkko Määttä, Antti Aalto)

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.