Scroll Top

Korisvihje: Kaksi loukkaantumisista kärsivää joukkuetta vastakkain Chicagossa

Chicago Bulls ja Cleveland Cavaliers kohtaavat toisensa toistamiseen viikon sisällä. Tällä kertaa härkäpaidat toimivat isäntäjoukkueena, kun ottelu pyörähtää käyntiin Suomen aikaa klo 22:30.

Embed from Getty Images

Viime vuoden finaalijoukkue Cleveland majailee tällä hetkellä koko liigan hännillä. Kauden ainoana valopilkkuna on ollut tulokaspelaaja Collin Sextonin potentiaaliset ensiaskeleet NBA-parketeilla.

Larry Drewn vaihtaminen päävalmentajan tontille kuuden ensimmäisen ottelun jälkeen ei parantanut joukkueen suoritustasoa. Organisaatiossa katseet ovat kääntyneet jo tulevan kesän varaustilaisuutta kohden.

Lauri Markkasen edustaman Chicagon kausi on ollut niin ikään tuskainen. Vain 11 voittoa saavuttanut Bulls on tällä hetkellä yksi huonoimpia joukkueita hyökkäyspäässä. Bullsin kärsimät loukkaantumiset ovat vaikuttaneet myös kauden kulkuun, sillä joukkue ei ole päässyt vielä kertaakaan matkaan täydellä kokoonpanolla.

Edellinen kohtaaminen Clevelandissa päättyi härkäpaitojen voittoon vähäkorisen kamppailun jälkeen. Bulls onnistui tuolloin katkaisemaan 10 ottelun tappioputkensa, mutta sen jälkeen tilille on tullut taas kaksi tappiota lisää.

Bullsin tehokkaimpina pelaajina on läpi kauden häärinyt Zach LaVine sekä Lauri Markkanen. Heidän pelaaminen Cavaliersia vastaan on kuitenkin vielä epävarmaa, sillä raporttien mukaan molemmat kärsivät pienistä loukkaantumisista.

Cavaliersin puolelta osaamistaan on väläytellyt Sextonin lisäksi myös Jordan Clarkson, joka on penkiltä tullessaan takonut koreja 16.5 pisteen keskiarvolla.

NBA

Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers

Kello 22:30

Bulls under 106.5 @ 1.83 ComeOn

NBA

Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers

Kello 22:30

Under 209 @ 1.90 ComeOn

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.