Scroll Top

Korisvihje: Atlanta Hawks isännöi NBA:n kärkijoukkuetta parhaaseen katseluaikaan

NBA 11

NBA:n itäisen konferenssin toisella sijalla majaileva Milwaukee Bucks on matkustanut Atlanta Hawksin vieraaksi. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 22:30.

Embed from Getty Images

Atlanta lukeutuu NBA:n peränpitäjiin, mutta nuori joukkue on viime aikoina nostanut tasoaan. Muun muassa edellisessä ottelussa se kaatoi Philadelphia 76ersin, joka lukeutuu idän ennakkosuosikkeihin. Kotiyleisön edessä Hawks on onnistunut kaivamaan neljä voittoa viidestä edellisestä.

Joukkueet ovat pelanneet rikasta peliä hyökkäyssuuntaan, sillä tempollisesti molemmat lukeutuvat liigan viiden kärkeen. Bucks on viides myös hyökkäystehokkuudessa. Kamppailusta voidaankin odottaa isonumeroista.

Milwaukeen puolelta hieman epävarmaa on pelipäivän aamuna ollut sekä Giannis Antetokounmpon että Eric Bledsoen pelikunto. Kahden avainpelaajan poissaolo avaisi sauman kotijoukkueelle taistella yllätysvoitosta. Tosin Atlantan rasitteena on niin ikään kysymysmerkit muutaman pelaajan yllä. Varmuudella sivussa ovat Kent Bazemore ja Miles Plumlee.

Mikäli Atlantan urheilutoimittajaa Chris Vivlamorea on uskominen, ainakin Antetokounmpo nähdään parketilla. Mies huilasi varatoimena jo edellisen pelin Washington Wizardsia vastaan, joten paluu on mahdollinen. Kreikkalaistähti on ollut hurjassa vireessä läpi kauden.

Milwaukeen korkea rutiinitaso riittää todennäköisesti voittoon saakka, vaikka täysi rosteri ei olisikaan jalkeilla. Vastaavasti Atlantan kaltaiselle nuorelle joukkueelle on tyypillistä, että taso voi ailahdella rajusti pelien välillä.

Mike Budenholzer siirtyi täksi kaudeksi Milwaukeen peräsimeen juuri Atlantasta, joten valmentaja tuntee entuudestaan ison osan Hawksin pelaajistosta. Budenholzer on johtanut uuden joukkueensa heti hienoon liitoon.

NBA

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks

Kello 22:30

Bucks -9.0 & over 231.0 @ 1.91 William Hill

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.