FUDISVIHJE: Warriors hakee huomenna S.Leaguessa ensimmäistä voittoa, onnistuuko se?

Singaporen S.League jatkuu lauantaina ja Geen huomio kiinnittyi kauden katastrofaalisesti aloittaneeseen Warriorsiin. Joukkue on ryöminyt ihan huolella eikä se ole ottanut voittoa 11:een otteluun ja yhdeksän peliä pelatussa S.Leaguessa joukkue on pelannut tasan viisi kertaa ja turpaan on tullut neljä kertaa maalierolla 9:14.

Mutta lauantaina Warriorsilla on sauma! Sen isäntä Young Lions on suurissa vaikeuksissa ja nyt Warriorsilla on mahdollisuus ensimmäiseen voittoon, jos koskaan!

Young Lionsin avainpelaajat Jacob Mahler, Zulqarnaen Suzliman, Aniq Iskandar, Syahrul Sazali ja Irfan Fandi ovat kaikki sivussa. Lions joutuu ottamaan reservipelaajia lainaan ja vaihtopenkki tulee koostumaan omista junnuista. Lisäksi Lions on pelannut neljä peliä kymmenessä päivässä.

Geen oma kerroinlaskuri olisi antanut Warriorsille +/- 1.55 kertoimen, joten nyt päästään lyömään kunnolla ylikerrointa! Nyt perjantai ja joka ainoan yhtiön liinoissa Warriors 3way tulee syöksymään alle 1.70, joten jos olette mukana, olkaa ajoissa.

 

SINGAPORE, S.LEAGUE

Young Lions – Warriors
Kello 15:30, lauantai

Warriors @ 1.95 ComeOn
Panos: SMED (small tai medium, omantunnon mukaan)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.