Scroll Top

Liigalta lisää viihdettä yleisölle

Näin Liiga satsaa finaaliviihteeseen.

Liiga satsaa tämän kevään finaaliotteluihin ennennäkemättömästi. Jäähallien edustoille Ouluun ja Tampereelle tuodaan Fun 4 Fans -oheistapahtumat, jotka viihdyttävät koko perhettä.

Ulkoilmatapahtuma käynnistyy aina kaksi tuntia ennen finaaliottelun alkua ja päättyy finaaliottelun alkaessa. Lämmittelyviihdettä tarjoavat monipuoliset jääkiekkoaiheiset aktiviteetit. Omia lajitaitoja saa kokeilla usealla eri pisteellä, maskeeraajat viimeistelevät fanikuosin kasvo- ja hiusvärein ja kaikki pääsevät kuvauttamaan itsensä himoitun ”Pojan” eli Kanada-maljan kanssa.

Päivän pääottelun esiotteluna pelataan finaalijoukkueiden faniryhmien kohtaaminen tapahtuma-alueen tossulätkäkaukalossa. Mittelön jälkeen kaukalo on vapaassa käytössä. Lisävauhtia, jännitystä ja vaarallisia tilanteita katsojien eteen tuo tunnettu Stunt Freaks Team -temppuilijaryhmä, joka tarjoaa upean moottoripyöräsirkuksen.

Liigan Fun 4 Fans -tapahtumien tunnelman takaavat paikalliset yhtyeet sekä DJ:t. Lisäksi tapahtumalavalla nähdään tunnettujen jääkiekkovaikuttajien haastatteluja sekä analyysejä illan ottelusta.

– Haluamme kehittää ottelutapahtumistamme yhä kokonaisvaltaisempia ja huomioida kannattajamme yhä kattavammin. Tämä finaalisatsaus on siinä tärkeä askel. Toivon kaikkien jääkiekkofanien saapuvan Fun 4 Fans -tapahtumiin nauttimaan vauhdista ja viihteestä. Finaali on liigakauden huipennus, ja uudet ulkoilmahulinat sen kruunu, Jääkiekon SM-liiga Oy:n viestintä- ja PR-päällikkö Antti Pärnänen iloitsee.

Ensimmäiset Fun 4 Fans -tapahtumat järjestetään ensimmäisen ja toisen finaaliottelun yhteydessä keskiviikkona Oulussa ja perjantaina Tampereella. Kolmas järjestetään ottelussa, jossa loppuottelusarja on ensimmäisen kerran katkolla. Niihin kaikkiin on vapaa pääsy.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.