Scroll Top

Koudelka yllätysvoittoon Wislassa, suomalaisten pisteetönputki jatkuu

Gamblers talvilajit

Wislassa käytiin hieno, jännittävä ja tuloksellisesti yllättävä iltakisa, jossa oli todella hyvä tunnelma ja katsomot täynnä kuten yleensäkin Puolassa ja keski-euroopassa.

Kilpailun voitti Tshekin Roman Koudelka, joka oli kauden ensimmäinen ja uran viides osakilpailuvoitto.  Koudelka voitti eilisen karsinnan, mutta oli silti yllätys että pystyi voittamaan illan kisan. Koudelka oli ekan kierroksen jälkeeen viidentenä 127,5m hypyllä mutta nousi voittoon 133 metrisellä. Kisan toinen oli Kenneth Gangnes 127,5 ja 130 metrin hypyillä ja kolmas oli ikinuori 43-vuotias Noriaki Kasai 128,5 ja 134 metrisillä hypyillä. Viime viikonloppuna maailmancupin kokonaiskisanvoiton varmistanut Peter Prevc oli kisan viides ja ekan kierroksen jälkeen johtanut Johann Andre Forfang jäi neljänneksi.

Suomalaisittain kisa meni valitettavan tutusti. Ville Larinto oli parhaana 34 ja Lauri Asikainen 48 eivätkä päässeet pisteille. Viimeisin kisa, jossa suomalainen on päässyt pisteille tapahtui 10.tammikuuta Willingenissä, jolloin Ville Larinto oli 17. Wislassa kisataan viikonlopun toinen kisa huomenna.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.