Domen Prevc ylivoimaiseen voittoon Lillehammerissa

Mäkihypyn maailmancupkauden kolmannen viikonlopun kisapaikkana on Norjan Lillehammer. Lauantaina ohjelmassa oli viikonlopun ensimmäinen henkilökohtainen kilpailu suurmäessä (HS 138).

Kilpailun voiton vei Domen Prevc. Slovenialainen oli kisassa selkeästi paras. Hän teki molemmilla kierroksilla pisimmät hypyt. Ensimmäisessä hyppy oli 142,5 metriä ja toisessa metrin lyhyempi. Prevcin veljeksistä nuorin on voittanut kauden neljästä kisasta kolme ja johtaa cupin kokonaiskisaa. Toiseksi tuli kotiyleisön suosikki Daniel Andre Tande. Norjalainen jäi Prevcistä 10,4 pistettä ja kolmannen sijan nappasi Itävallan Stefan Kraft. Kilpailussa ei ollut suomalaisia, koska sekä Janne Ahonen että Ville Larinto karsiutuivat kisasta eilen käydyssä karsinnassa.

Huomenna ohjelmassa on viikonlopun toinen henkilökohtainen kilpailu.

Lauantain kilpailun tulokset, Lillehammer (HS 138)