Scroll Top

La Liga: Athletic Bilbao – FC Barcelona

La Liga Messi BBVA

RAJOITETTU ERIKOISTARJOUS YHTEISÖN JÄSENILLE: Ensimmäinen vetosi Unibetilla on 100€ asti automaattisesti riskitön. Lisäksi saat 10€ riskittömän vedon mobiiliin! Huikea kampanja on voimassa vain Gamblersin seuraajille etkä saa sitä mistään muualta ja ottaessasi osaa kyseiseen kampanjaan, osallistut samalla automaattisesti Helsingin Jäähallissa olevan aitiopaikan arvontaan. Tarkemmat tiedot kisasta ja kampanjasta löytyy tämän linkin takaa.


Kello 22:00

Athletic Bilbao – FC Barcelona

Lionel Messi Will Score @ 1.73 Unibet
Neymar Will Score @ 1.94 Unibet

Athletic Bilbao isännöi tänään FC Barcelonaan illan viimeisessä La Liga-ottelussa. Barcelona porskuttaa tällä hetkellä kahdeksan ottelun voittoputkessa, kun taas Bilbaolla on viimeisestä viidestä ottelusta kaksi voittoa.

Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat olleet tasaisia, ja mikäli Bilbao pystyy pitämään Barcelonan heti ottelun alussa kurissa, tänäänkin nähdään tasainen vääntö. Ottelun tasoitusvedot eivät juuri mitään herkkua tarjoa ennakkoasetelmiin nähden, mutta maalintekijäerikoisista niitä löytyy.

Lionel Messi ja Neymar ovat osuneet molemmat joukkueen viimeisessä kolmessa ottelussa. Messillä on kasassa 22 maalia, kun taas Neymarilla puolestaan 15 maalia. Näiden kahden pelaajan yhteispeli on löytynyt erinomaisesti ja molemmat ovat olleet hurjassa iskussa. Lionel Messi ampuu Barcelonan vapaapotkut ja rankkarit, eli hän on erittäin todennäköinen maalintekijä illan ottelussa. Messin pelaaminen yleisellä tasolla on parantunut roimasti viimekaudesta, sillä nyt Kirppu on alkanut myös väläytellä vapauttavia syöttöjään. Tänään luotetaan Messin ja Neymarin hyvänä jatkuvaan yhteispelaamiseen.

Laita betsit sisään ja kuittaa tarjoukset vaikka täältä!

Related Posts

Comments (1)

Messihän sieltä jo napsahti. Nyt Neymar kun lopettaisi pelleilyn ja laukoisi paikoista.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.