Scroll Top

Kranjec ja Prevc kaksoisvoittoon kotiyleisön edessä, Larinto viimeisten joukossa

Gamblers talvilajit

Kauden viimeistä viikonloppua mäkihypyn maailmancupissa vietetään tuttuun tapaan legendaarisessa Planican lentomäessä. Jo torstaina käytiin eka kisa, kun sunnuntaina Titisee-Neustadtissa perutti kisa siirrettiin Planicaan. Sen voitti kotiyleisön riemuksi Peter Prevc. Tämä oli jo kauden 14 osakilpailuvoitto Prevcille, joka on samalla uusi yhden kauden voittoennätys.

Slovenialaiset saivat tänäänkin juhlan aihetta, kun Robert Kranjec ja Peter Prevc nappasivat kaksoisvoiton. Kranjec voitti 224,5 ja 236 metrin hypyillä ja Prevcin hyppyjen mitat olivat 218 ja 242 metriä. Kisan kolmanneksi tuli Johann Andre Forfang 223,5 ja 233 metrisillä.

Mainitsemisen arvoinen asia on tottakai Noriaki Kasai, jolla tuli eilen täyteen 500 mc-osakilpailua. Kasai on ollut lähes 30 vuotta maailmanhuipulla eikä ura ole vielä loppumassa. 43-vuotias Kasai on vieläkin hyvässä vireessä myös lentomäissä, sillä oli eilen kuudes ja tänään seitsemäs.

Suomalaisittain Planicassa on jatkunut sama meno mitä on ollut koko kausi. Ville Larinto oli tänään ainoa, joka pääsi kisaan. Larinto jäi sijalle 39 195m hypyllä. Huomenna ohjelmassa on kauden viimeinen joukkuekisa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.