Wellinger voittoon Nizhny Tagilissa

Venäjän Nizhny Tagilissa kisattiin mäkihypyn maailmancupissa HS 134 suurmäestä viikonlopun toinen henkilökohtainen kilpailu.

Kilpailun voiton vei Andreas Wellinger. Saksalainen johti jo ensimmäisen kierroksen jälkeen 132 metrin hypyllä ja toiselle hyppy kantoi 133,5 metriä, joka riitti voittoon 4,8 pisteen erolla. Toiseksi maanmies ja eilisen kilpailun voittanut Richard Freitag 131 ja 138 metrin loikilla ja kolmannen sijan nappasi Itävallan Stefan Kraft 128 ja 133,5 metrin hypyillä. Lähellä oli Saksalle tulla jopa kolmoisvoitto, kun neljänneksi tullut Markus Eisenbichler hävisi Kraftille vain 0,3 pisteellä.

Eilisen kilpailun tapaan myös tänään suomalaiset jäivät pistesijojen ulkopuolelle. Andreas Alamommo oli parhaana 118 metrin hypyllä 32 jääden toisesta kierroksesta ja pisteistä vain 0,7 pisteen päähän. Muista suomalaisista Antti Aalto oli myös 118 metrin loikalla 34 ja Eetu Nousiainen jäi 113 metrillä sijalle 44.

Kausi jatkuu ensi viikonloppuna Titisee-Neustadtissa, Saksassa.