Stoch voittoon Garmisch-Partenkirchenissä

logo_4st_rgb

Saksan Garmisch-Partenkirchenissä käytiin legendaarinen uudenvuodenpäivän kilpailu, joka oli Keski-Euroopan mäkiviikon toinen kilpailu.

Kilpailun voiton vei hallitseva mäkiviikon voittaja Kamil Stoch. Puolalainen johti jo ensimmäisen kierroksen jälkeen 135,5 metrin hypyllä ja teki toisella kierroksella pisimmän hypyn 139,5 metrisen, vaikka joutui Slovenian Tilen Bartolin kanssa odottamaan muutaman minuutin tornissa tuuliolosuhteiden takia. Stoch vei myös avauskisan voiton Oberstdorfissa ja johtaa mäkiviikkoa. Toiseksi tuli Saksan Richard Freitag 132 ja 137 metrisillä loikilla. Freitag jäi Stochista 7,6 pistettä. Kolmannen sijan nappasi 132,5 ja 136,5 metrin hypyillä Norjan Anders Fannemel.

Kilpailun ainoa suomalainen Antti Aalto ei päässyt pisteille. Aallon hyppy jäi ainoastaan 110 metriin ja oli kisan 49:s.

Mäkiviikko jatkuu välipäivän jälkeen Innsbruckissa, Itävallassa.