Suomi komeaan avausvoittoon bandyn MM-kilpailuissa

B3FA885A-7A08-47B0-B5F6-2A48DB1191A9

Suomi aloitti MM-kisat Ruotsissa hienosti voitettuaan Kazakstanin 9-0 (2-0). Avausottelu oli Suomelle helpohko. Pallo liikkui hyvin ja koko joukkue pääsi hyvin peliin mukaan alusta alkaen.

Ensimmäisellä puoliajalla Suomi hieman sortui vastustajan alhaiseen pelitempoon. Toisella jaksolla luistelua lisättiin ja maaleja alkoi syntyä tasaiseen tahtiin. Suomen puolustuspeli oli tänään hyvää, eikä vastustaja päässyt selkeisiin maalipaikkoihin.Kuva: Jukka Koskinen

Ottelu pelattiin Boråsin uudella tekojäällä ja sitä seurasi yli 1500 katsojaa, joista yli 1000 oli ”suomensukuisia”. MM-avaus oli Suomelle kuin kotipeli, tuumasivat pelaajat ottelun jälkeen. Fanit olivat tänään fantastisia kiitteli koko Suomen joukkue ottelun jälkeen.

Kuva: Jukka Koskinen

Suomen maaleista vastasivat tänään Emil Fedorov 4, Tuomas Määttä 3 sekä Teemu Määttä ja Markus Kumpuoja. Suomen parhaana palkittiin Tuomas Määttä. Maalissa tänään pelasi Kimmo Kyllönen.

Sunnuntaina Suomella on välipäivä. Maanantaina vastassa on Ruotsi. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 20.00.