Scroll Top

Josh Gordon kärysi taas

josh_gordon

Viime kaudella kymmenen ottelua pelikiellon takia sivussa ollut Cleveland Brownsin WR Josh Gordon ei läpäissyt taaskaan testejä ja nyt on edessä vuoden pelikielto. Tällä kertaa käry kävi alkoholista, sillä Gordon oli aiempien edesottamusten takia seurannassa.

Gordon sai alunperin Baylorista NCAA:ssa pelikiellon marijuanan takia ja tästä syystä osallistui NFL-draftiin luvaten huumeiden olevan mennyttä elämää. Gordon draftattiin ns. Supplemental draftin kautta, jonka pelaajilla on historiaa huumeaineiden tai alkoholin takia ja näin draftaavat tiimit tietävät riskinsä.

2013 kaudella Gordon oli liigan paras laitahyökkääjä 1646 yardilla, pelattuaan vain 14 ottelua. Heinäkuussa ennen viime kauden alkua Gordon kärysi ratista ja sai koko kauden kestävän pelikiellon, joka uusien sääntöjen takia lyhennettiin kymmenen ottelun pituiseksi.

Gordonilla olisi ollut edessä viimeinen kausi tulokassopimuksesta ja hänen näytöillään luvassa olisi ollut iso sopimus. Kyseessä on kuitenkin miehen kolmas käry ja ura ainakin Clevelandissa on vaakalaudalla.

Luulisi näillä palkoilla miettivän kaksi kertaa?

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.