Scroll Top

Magic Johnson haluaisi tuoda NFL:n takaisin Los Angelesiin

Pitkä-aikainen Los Angeles Lakersin supertähti Magic Johnson on tällä hetkellä osa MLB-joukkue Los Angeles Dodgersin omistajaryhmää. Hän on ollut myös WNBA-joukkue Los Angeles Sparksin ja MLS:n Los Angeles FC:n franchise-kehityksessä mukana.

Hän on yksi niitä syitä, minkä takia Los Angeles Dodgers on katsojaluvuissa MLB:n kärjessä jo toista vuotta putkeen. Hänen mukaan Los Angeles on urheilukaupunki ja LA joukkueen nimessä vetää faneja sankoin joukoin stadioneille ja areenoille.

Viime vuodet on puhuttua NFL:n tuomisesta takaisin Los Angelesiin, mutta taantuma ja liigan vastustus ovat estäneet siirron. Huhuissa on ollut joukkueet St. Louis Rams, San Diego Chargers, sekä Oakland Raiders.

Näistä joukkueista Rams ja Raiders ovat pelanneet Los Angelesissa. 1994 Northridgen maanjäristys aiheutti Colisseumille korjaustarpeita, joita kaupunki ei suostunut tukemaan. Al Davis päätti tästä syystä viedä Raidersin takaisin Oaklandiin, jossa se pelaa tällä hetkelläkin. Oakland on tällä hetkellä yksi NFL:n surkeimpia joukkueita.

Johnson ilmoitti, että vaikka hän ei olisi mukana ryhmässä, joka tuo NFL-joukkueen takaisin, hän aikoo olla ensimmäisten joukossa hankkimassa oman aition.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.