Scroll Top

NFL:n otteluohjelma julkaistu

NFL:n ensi kauden otteluohjelma julkaistiin tiistai-iltana Yhdysvaltain aikaa. Kausi alkaa syyskuun 10. päivä, jolloin puolustava mestari New England Patriots isännöi Steelersiä.

Ohessa muutama matsi, joita ei kannata missata

Seahawks – Packers, 20.9

Aaron Rodgersilla ja kumppaneilla on ensimmäinen revanssin paikka Russel Wilsonia, Pete Carrollia ja Seattlea vastaan!

Aaron Rodgers
Aaron Rodgers

Patriots – Cowboys, 11.10

Koko jenkkifudismaailma pääsee seuraamaan kahden ”halveksitun joukkueen” taistoa! Valitse, Jerry Jones tai Bill Belichick?,

Patriots – Colts, 18.10

Paikallistaisto! New England Patriots ”omistaa Indianapoliksen”, joista viimeisimpänä näyttönä 45-7 myllytys viime kauden AFC:n mestaruusottelussa. Lisäksi ”Deflategate”-skandaali samassa ottelussa tuo matsiin oman mausteensa. Kyseessä on varsinainen farssi, jossa otteluisäntiä syytettiin Coltsin GM Ryan Grigsonin toimesta siitä, että ottelupallot oli jätetty puolityhjiksi Patriotsin saadessa näin edun otteluun. Patriots vei lopulta ottelun 45-7 ja voitti AFC:n mestaruuden.

Seahawks – Cowboys, 1.11

Joukkueet pelasivat luultavasti vuoden 2014 viihdyttävimmän matsin! DeMarco Murray juoksi ottelussa yhteensä 115 yardia tehden yhden touchdownin ja Cowboys voitti ottelun vieraissa 23-30. Nyt Murray on siirtynyt Philadelphiaan, joten Seattle Seahawks saa mahdollisuuden revanssiin.

Bills – Eagles, 13.12

On aina yhtä viihdyttävää seurata, kun Eaglesin valmentaja Chip Kelly kohtaa tähden, jonka hän päästi menemään. LeSean McCoyn siirto Buffaloon oli jymymenestys ja todella onnistunut, Billsin kannalta, ei Kellyn ja Eaglesin. McCoy on ehtinyt jo heittää vettä kiukaalle todeten Kellystä, että ”Kelly ei taida välittää eikä kunnioittaa tähtiä.”

Chip Kelly
Chip Kelly

 

Ennen kautta on vielä toivonmukaan lämmin kesä välissä! Gee seuraa siirtomarkkinoita ja ennakoi kauden tuonnempana!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.