Scroll Top

Jokerit kohtaa itsenäisyyspäivänä Medvescak Zagrebin

img_5946

Jokerit kohtaa itsenäisyyspäivän ottelussa Medvescak Zagrebin klo 16.00 Hartwall Arenassa. Kapteeni Peter Regin on toipunut pelikuntoon.

Regin loukkaantui viime torstaina pelatussa ottelussa Traktor Tsheljabinskia vastaan, minkä jälkeen hänen toipilasajakseen arvioitiin kahdesta kolmeen viikkoa. Tanskalaisen vamma osoittautui kuitenkin oletettua lievemmäksi ja hän harjoitteli joukkueen mukana normaalisti maanantaina. Regin pelaa samassa ketjussa Jesse Joensuun ja Pekka Jormakan kanssa.

img_5946
Kuva: Jokerit

Sivuun viime pelin jäljiltä jää Roope Talaja, jonka tilaa arvioidaan päivä kerrallaan. Loukkaantuneina ovat myös Chay Genoway, Brian O’Neill, Masi Marjamäki ja Petteri Wirtanen. Heistä Genoway ja O’Neill ovat sivussa kahdesta kolmeen viikkoa, kun taas Wirtanen pelaa seuraavan kerran tammikuussa. Marjamäen tilaa arvioidaan päivä kerrallaan.

Talajan paikalla nelosketjun laidalla jatkaa Miro Mäkinen, joka pelasi jo edellisessä ottelussa. Pakistossa Juho Rautanen on terveenä sivussa, joten Jokerit kierrättää seitsemää puolustajaa. Maalissa pelaa Riku Helenius.

Jokerit otti neljännen voittonsa peräjälkeen kaatamalla Salavat Julajev Ufan voittomaalikilpailussa sunnuntaina lukemin 2-1. Helsinkiläisjoukkueen pisteputki on nyt seitsemän ottelun mittainen ja sijoitus läntisessä konferenssissa kuudes. Voitolla Jokerit nousisi viidenneksi ohi Dynamo Moskovan.

Kuva: Jokerit
Kuva: Jokerit

Itsenäisyyspäivän vastustaja Medvescak kohdattiin marraskuun puolivälissä Zagrebissa. Jokerit nappasi 5-2-voiton, kun maalinteossa onnistuivat Peter Regin kahdesti sekä Rasmus Rissanen, Marko Anttila ja Tommi Huhtala kerran. Helenius pelasi maalissa myös Zagrebin-kohtaamisessa.

Medvescak saapuu Helsinkiin kolmen ottelun tappioputkessa. Viimeksi torstaina joukkue hävisi kotonaan Avangard Omskille lukemin 1-4. Kroatialaisjoukkue on läntisessä konferenssissa 11:ntenä 14 pisteen päässä pudotuspeliviivasta.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.