Helsingin NMKY vahva kotikentällään – Divari-B:n finaalisarja tasoittui

Koripallo koris

Helsingin NMKY otti perjantaina revanssin LoKoKo Bisonseista miesten I divisioona B:n finaalisarjassa. Helsinkiläiset voittivat ottelun kotikentällään numeroin 89–77.

Helsingin NMKY tasoitti miesten I divisioona B:n finaalisarjan 1–1:een perjantaina. Toisen jakson jälkeen isäntien näpeissä pysynyt finaaliottelu päättyi 89–77 (51–41) -lukemiin.

Helsingin NMKY viritteli pisteidentekokonettaan vielä avausjaksolla, jonka biisonilauma vei viiden pisteen marginaalilla. Toisella jaksolla isännät alkoivat tykittää pisteitä Sakari Laakson osuessa sukkaan pirteästi läheltä ja kaukaa. Tauon jälkeen Bisons pääsi jälleen pelin makuun, mutta eivät pystyneet kaventamaan piste-eroa kuin parhaimmillaan seitsemään.

Sakari Laakso (22/9/2) tarjosi pirteän esityksen isäntien riveistä Arsene Towan (21/15/1) säestäessä tupla-tuplallaan. LoKoKo Bisonsin riveistä Sebastian Booker (21/1/1) ja Petteri Ruutiainen (14/11) tarjosivat haasteita HNMKY:n puolustukselle.

Ottelusarja jatkuu 9. huhtikuuta kello 18.30 Loimaan liikuntahallissa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote