Scroll Top

Frenzel ykkönen Schonachissa – Hirvonen parhaana suomalaisena kahdeksas

Gamblers talvilajit

Yhdistetyn maailmancupkausi huipentuu viikonloppuna Saksan Schonachissa, jossa kisattiin lauantaina kauden toiseksi viimeinen henkilökohtainen kilpailu. Mäkiosuus käytiin HS 106 mäestä ja hiihto-osuus oli 10 kilometriä.

Tasaisen ja jännittävän kilpailun voiton vei kotiyleisön riemuksi Saksan Eric Frenzel, joka käy maanmiehensä Johannes Rydzekin kanssa tiukkaa taistelua maailmancupin kokonaistilanteen voittotaistelua. Frenzel on neljänä viime kautena vienyt kokonaiskisan. Kisassa kärkiryhmässä oli paljon porukkaa ja kapealla ladulla tunkua oli riittävästi. Itävallan Wilhelm Denifl lähti viimeisen kierroksen alussa muilta karkuun ja näytti voittavan, mutta kova saksalaiskaksikko Frenzel ja Rydzek sai hänet kiinni. Loppukirissä Frenzel oli vahvin ja vei voiton ennen toiseksi tullutta Denifleliä ja Rydzek jäi kolmanneksi.

Kisan paras suomalainen oli Eero Hirvonen ollen kahdeksas. Hirvonen hiihto-osuuden aikana kärkiryhmään ja teki hyvää nousua kärkikymmenikköön. Muista suomalaisista mäkiosuudessa pahasti epäonnistunut Ilkka Herola oli 29 ja Leevi Mutru 30.

Huomenna ohjelmassa on kauden viimeinen kilpailu.

Embed from Getty Images

 

Lauantain kilpailun tulokset, Schonach

1. Eric Frenzel  GER  28,14,0

2. Wilhelm Denifl  AUT  + 3,4

3. Johannes Rydzek  GER  + 7,1

4. Akito Watabe  JPN  + 12,6

5. Jan Schmid  NOR  + 14,8

6. Mario Seidl  AUT  + 17,3

7. Adam Cieslar  POL  + 18,7

8. Eero Hirvonen  + 23,7

9. Tim Hug  SUI  + 26,4

10. Bernhard Gruber  AUT  + 28,3

29. Ilkka Herola  + 1,47,7

30. Leevi Mutru  + 1,49,7

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.