SALIBANDY: Jarkko Niemiselle uransa ensimmäinen liigamaali

Jarkko Nieminen laukoi tänään ensimmäisen maalinsa Salibandyliigassa. Nieminen iski Joonas Pylsyn syötöstä Classicin 2-2-tasoituksen OLS:aa vastaan. Classic voitti ottelun lopulta jatkoajalla 8-7.

Jarkko Nieminen ampaisi vauhdikkaassa hyökkäyksessä puolustajien välistä maalille ja ohjasi Joonas Pylsyn oikea-aikaisen syötön ilmasta ohi OLS-vahti Ville Mestarin.

OLS karkasi ottelussa neljästi johtoon ennen kuin Classic onnistui kääntämään pelin edukseen. Vielä kahdeksan minuuttia ennen loppusummeria oululaiset johtivat kahdella maalilla ennen Sami Johanssonin ylivoimalla laukoma kavennusta. Classicin vedettyä maalivahdin penkille Jussi Piha tasoitti pelin illan neljännellä osumallaan ajassa 58.33. Jatkoaikaa ehdittiin pelata runsaat kolme minuuttia ennen kuin puolustaja Janne Lamminen laukoi pisteet Classicille Jussi Pihan kruunatessa huippuiltansa maalisyötöllä.

Voitollaan liigakärki Classic kasvatti eron EräViikinkeihin kolmeen pisteeseen.

Salibandyliiga jatkuu maanantaina Turussa ottelulla TPS – SPV. Ensi lauantaina Turussa pelataan maaottelu, kun hallitseva maailmanmestari Suomi saa vastaansa Tshekin.