Scroll Top

NBA-VIHJE: Cavaliers isännöi Pacersiä

Noin vartti vielä ja Quicken Loans Arenalla pistetään NBA:n keskisen divisioonan ottelu Cleveland CavaliersIndiana Pacers käyntiin. Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä ja illan ottelusta on varmasti tulossa erittäin mielenkiintoinen.

 

Kotijoukkue Cavaliers aloitti kautensa niukalla 2-pisteen vierastappiolla Chicago Bullssille, mutta sen jälkeen on jyrännyt voitosta voittoon seuraavat 5 ottelua. Toki vastustajat eivät ole olleet vielä terävintä kärkeä ja joukkoon mahtuu muun muassa 2 ottelua heittopussi Philadelphiaa 76ers:ä vastaan. Yhtä kaikki, joukkue on edelleen ilman tappioita kotikentällään ja tänään sen putken katkeamista yrittää liigan parhaimmin puolustaviin joukkueisiin lukeutuva Pacers. Cavaliers on ennen tätä iltaa tehnyt pelaamissaan kolmessa kotiottelussa pisteitä 102 pisteen keskiarvolla, kun taas vastustaja on tehnyt pyöreästi 93 pisteen keskiarvolla. Huomioitavaa on kuitenkin se, että kotiotteluiden vastustajat ovat olleet heikot Knicks, 76ers ja Heat. Pacers tulee puolustamaan paljon tiiviimmin ja Cavaliers ei tule pääsemään nopeisiin vastahyökkäyksiin yhtä helposti, kuin edellä mainittuja joukkueita vastaan. Tämän lisäksi, kun Cavaliersiltä puuttuu illan kokoonpanosta LeBron Jamesin tutkapari Kyrie Irving, niin helppoja pisteitä on yhä vaikeampi saada Pacersiä vastaan. James on myös hieman arvoitus loukattuaan jalkansa viime ottelussa 76ers:ä vastaan, eikä hän myöskään osallistunut tämän päivän harjoituksiin.

 

Vierasjoukkue Pacers on saanut juonenpäästä kiinni ja porskuttaa myös 3 ottelun voittoputkessa. Se hävisi kauden 3 ensimmäistä peliään, mutta nyt on alkanut tulemaan tulosta. Pacersin vastustajat ovat olleet luokkaa parempia, kuin Cavaliersin, joten Pacerin tulokset kertovat paremmin, missä he pelillisesti menevät tällä hetkellä. Vierasotteluita he eivät ole pelanneet, kuin 2. Heti kauden alussa joukkue kohtasi vahvassa vireessä olleen Toronto Raptorsin, joka vei voiton 7 pisteen marginaalilla. Silloin Pacersin peli haki kuitenkin uomiaan, mutta viime keskiviikon vierasvoitto Detroit Pistonsista oli jo enemmän sitä Pacersiä, jota tulemme näkemään tällä kaudella. Varsinkin joukkueen ehdoton avainpelaaja Paul George, on alkukauden kangertelun jälkeen löytänyt tasonsa ja ollut erinomainen viime peleissä.

 

 

Pacers keskittynee tänä iltana ainoastaan pimentämään LeBron Jamesin ja Kevin Loven, ja jos he siinä onnistuvat edes kohtalaisesti, niin pisteillä tuskin tullaan mässäilemään.

 

KORIPALLO

 

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers
Kello 22:30

 

Yhteispisteet ALLE 195,5 @ 1.95 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.