Maanantain baseballit

Gamblers MLB

Taas lyödään palloa ja nyt on kohteita taas syynätty ja tutkittu ja hutkittu! Harmittavasti joka päivä kusee se yksi tai kaksi mutta nyt oli aamulla tunne, että Keijo puhuu!

Gee juttelee lajista useiden henkilöiden kanssa, joista on jo sen verran iäkkäitä, ettei allekirjoittanut ollut vielä syntynytkään kun he lajia seurasivat. Eniten kaikki puhuttaa tällä hetkellä Detroit Tigers.

Joukkueen vire on käsittämätön ja peli kulkee niin hyvin, että eilisessä pelissä oli osaltaan havaittavissa baseballiin joskus kuuluvaa pelleilyäkin.

Homma ei ainakaan hullummaksi tänään muutu kun kummulle nousee Anibal “The Hanniball” Sanchez! Detroitin joka kauden luottomies aloitti kautensa vaatimattomasti ERA 0.00 kun Tigers nuiji Twinsin silkinpehmeästi 11-0.

Pirates on tällä hetkellä umpisurkea! Syöttövuorossa on vielä kaiken lisäksi aivan hukassa oleva Gerrit Cole niin katsotaan mitä tapahtuu.

Pirates ei ole kotonaan huono joukkue, joten luvassa lienee taas juoksukarnevaalit! Voittosaumoja Piratesilla ei ole, sillä joukkueen kunto on umpisurkea.

 MLB

Pittsburgh Pirates – Detroit Tigers
Kello 20:35

Tigers @ 1.87 William Hill
Koko peliin over 7 @ 1.97 ComeOn

 

Adam Wainwright! Aina ja iankaikkisesti MLB:n TOP 3 syöttäjiin lukeutuva viimeisen päälle herrasmies. Syöttövalikoima on valtava ja vaikka välillä vaikuttaa, että peli saattaa levitä käsiin niin Wainwright kokoaa itsensä pienen valmentajakatkon aikana.

Lyödään poikkeuksellinen tasoitus, sillä tasoero on tänään mieletön! Cardinals on löytänyt lyöntivireensä kun taas Brewers on koko liigan kuntopuntarin toiseksi viimeinen!

Cardinals kotonaan, nouseva kuntoputki, Adam Wainwright = K18

 St.Louis Cardinals – Milwaukee Brewers
Kello 23:15

Cardinals -3.5 @ 4.75 Bet365

 

Braves johtaa National Leagueta ja on koko liigan kuntopuntarin ykkösenä! Marlins on umpisurkea. Joukkueen rosteri elää 24h vuorokaudessa, kuten New York ja joukkueest ei löydy yhtään pelaajaa, kuka pääsisi paikallaan edes liigan TOP 50:een.

Ja kuka Marlinsilla syöttää? Mat Latos ERA 94.50………. Kyllä, 94.50.

Ei muuta sanottavaa!

Atlanta Braves – Miami Marlins
Kello 02:10

Atlanta Braves @ 1.87 William Hill

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.