Scroll Top

Kuusiottelun voittotaistelusta trilleri – Uchimura uusi niukasti olympiavoittonsa

rio-og-2016

Telinevoimistelussa oli illalla ohjelmassa odotettu miesten kuusiottelun finaali. Odotettavissa oli Japanin Kohei Uchimuran ja Ukrainan Oleg Verniaievin jännittävä kaksintaistelu olympiakullasta ja sellainen myös saatiin.

Embed from Getty Images

Viimeiselle telineelle, joka oli rekki lähdettäessä Verniaiev johti 0,901 erolla Uchimuraan, joka haki toista peräkkäistä olympiavoittoa. Karsinnassa japanilainen putosi kertaaleen rekiltä, mutta finaalissa onnistui täydellisesti saaden 15,800 pistettä ja yhteistulokseksi 92,365. Verniaiev suoritti viimeisenä rekin. Ukrainalainen suoritus ei ollut parasta ja hän jäi 14,800 pisteeseen saaden yhteistulokseksi 92,266 ja sen myötä Uchimura nousi voittoon. Uchimurasta tuli 44 vuoteen ensimmäinen mies, joka onnistui uusimaan kuusiottelun olympiavoiton. Verniaiev jäi toiseksi hävisi japanilaiselle vain 0,099 pistettä ja kolmanneksi tuli Iso-Britannian Max Whitlock 90,641 pisteellä.

Kuusiottelun karsinnassa oli mukana Oskar Kirmes, mutta hän ei päässyt finaaliin. Huomenna ohjelmassa on naisten neliottelun finaali.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.