Scroll Top

Golf – Mikko Korhonen jatkoi tasaisia otteitaan The Openissa

Mikko Korhonen jatkoi tasaisen hyviä otteitaan Pohjois-Irlannissa pelattavassa kauden viimeisessä major-turnauksessa The Openissa. Kolmas kierros alkoi suomalaisen kannalta hankalasti, kun hän teki heti ensimmäisellä reiälle harmittavasti bogeyn. Korhonen ei tästä hätkähtänyt vaan jatkoi tasaista pelaamistaan tekemällä kolmannella ja seitsemälle reiälle hienot birdiet. Päivän toinen bogey tuli yhdeksännelle reiälle, mutta etuysi sujui kuitenkin mukavasti parissa.

Embed from Getty Images

Takaysillä Korhonen jatkoi varmoja otteitaan eikä miehen pelissä näkynyt mitään suurempia ongelmia. Toki takaysi alkoi hieman takkuisesti, kun hän teki eilisen tapaan reiälle numero yksitoista bogeyn. Korhonen kuitenkin kuittasi tilanteen tekemälle 15 reiälle (par 4) hienon birdien ja kun loppu reiät sujuivat tasan parissa oli miehen kierrostulos 71 lyöntiä eli tasan par. Kokonaistilanteessa suomalainen on tuloksessa -1, joka oikeuttaa tällä hetkellä jaettuun sijaan 41. Vaikka sijoitus voi äkkiseltään kuulostaa heikolta niin on kuitenkin muistettava, että kilpailussa on mukana kaikki maailman parhaat pelaajat. 

Mikäli Korhonen pystyy pitämään vähintään tuon sijoituksen myös huomenna toisi se miehelle arvokkaita rankingpisteitä. Toki kilpailu on tässä vaiheessa todella tasainen ja mikäli Korhonen pystyisi pelaamaan huomenna hyvän kierroksen, joka alkaisi kutosella olisi hänellä saumat nousta, jopa 20 parhaan joukkoon.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.