Scroll Top

Ennakko: Chelsea – Manchester City

Gamblers valioliiga

Gamblers valioliiga

Tänään Valioliigassa Suomen aikaan kello 19:30 pelataan huippuottelu, jossa kohtaavat Chelsea ja Manchester City!

Molemmilla on alla supersuuret yllätyskotitappiot FA Cupista, kun Chelsea otti kuokkaan Ykkösliigaa pelaavalta Bradfordilta numeroin 2-4 ja City sen sijaan kämmäsi 0-2 kotitappion Middlesbrough’ta vastaan.

Panokset otteluun ovat suuret, sillä Jose Mourinhon luotsaamalla Chelsealla on jo viiden pisteen kaula Manuel Pellegrinin luotsaamaan Cityyn. Vierasjoukkueella ole varaa hävitä ottelua tai muuten mestaruus alkaa karata Cityn ulottumiin.

Kumpikaan joukkue ei pääse otteluun aivan parhailla kokoonpanoillaan, sillä Chelsealta sivussa ovat varmuudella Diego Costa, joka törttöili tiistaina FA Cupin ottelussa Liverpoolia vastaan tallomalla tahallisesti Emre Canin nilkan päälle ja sai tempauksesta kolmen ottelun pelikiellon ja täten missaa supertärkeän City-ottelun. Costa ei kuitenkaan ole Mourinhon ainoa murhe, sillä myös Cesc Fabregasin, Branislav Ivanovicin ja Filipe Luísin pelaaminen on epävarmaa loukkaantumisten takia.

Cityn suurin poissaolo on keskikentän väkivahvan työmyyrän, Yaya Touren puuttuminen, kun herra on maajoukkueensa mukana. Poissaolo tulee vaikuttamaan negatiivisesti tässäkin ottelussa koko Cityn pelaamiseen. Myös sellainen fakta löytyy, ettei City ole voittanut tällä kaudella Valioliiga ottelua Touren uupuessa kokoonpanosta.
Touren lisäksi Cityltä on pois loukkaantumisen takia Samir Nasri ja mahdollisesti myös Eliaquim Mangala. Lisäksi jos Frank Lampard on sanansa mittainen mies, ei häntä nähdä pelaamassa pitkäaikasta seuraansa vastaan.
Mainittakoon Cityn kohdalla myös se, ettei Sergio Aguero tai Vincent Kompany ole ollut loukkaantumisista kuntoutumistensa jälkeen enään omalla tasollaan.

Yhteenvetona lupa on odottaa laadukasta sekä vauhdikasta futista, jossa ei kuitenkaan tulla maaleilla herkuttelemaan. Vähä maalisuudesta kielii se, että Mourinhon pelifilosofian tuntien tänään lähdetään välttämään tappiota, eikä niinkään hakemaan voittoa. Sergio Agueron viimeaikaiset hieman heikot peliesitykset, Diego Costan varma ja Cesc Fabregasin mahdollinen uupuminen Chelsean kokoonpanosta sekä ottelun suuripanos ovat avainasioita vähä maaliseen otteluun.

Geen vihje otteluun onkin loogisesti Under 2.5 maalia, kertoimella 1.80.

[yop_poll id=”8″]

Related Posts

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.