Teemu Pulkkinen kypärätemppuun!

image

Teemu Pulkkinen jatkaa huikeita esityksiään AHL:ssä. Pulkkisen edustama Grand Rapids Griffins kohtasi puolivälierien ensimmäisessä ottelussa Rockford IceHogsin.

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä toisen erän puolivälin tienoilla, kunnes Pulkkinen päätti kantaa jälleen kerran sankarin viittaa. Suomalainen iski kolmeen minuuttiin kaksi maalia vieden Griffinsin 3-1 johtoon. IceHogsin selkäranka ei kuitenkaan vielä murtunut ja joukkue tasoitti ottelun vielä tilanteeseen 3-3.

Kolme minuuttia ennen loppua Pulkkinen iski illan kolmannen maalinsa ja Griffins siirtyi 4-3 johtoon. Joukkue iski vielä päätösmaalin tyhjiin ja näin ollen koko ottelu päättyi lukemiin 5-3.

Chicago Blackhawksin farmijoukkueena toimivassa IcoHogsissa pelaa suomalaisista Ville Pokka, joka ei merkkauttanut itselleen tilastomerkintöjä.

Icehogsin tiedemiehet pohtivat ottelun aikana, miten pysäyttää numero 6, Teemu Pulkkinen