Scroll Top

Kolme suomalaista suoraan finaaliin slopestylessa

Tsekeissä Spindleruv Mlynissa laskettiin tänään kauden viimeisen slopestylen maailmancupin kisan karsinnat. Niistä suoraan huomiseen finaaliin laskivat Ella Suitiala, Janne Korpi ja Petja Piiroinen. Nuutti Niemelä ja Ville Paumola jatkavat semifinaaleihin, ja ainoastaan sisarukset Aleksi ja Malla Partanen jäivät karsintoihin.

Kisa laskettiin hieman tyypillisestä poikkeavalla radalla. Siihen kuului korneri, pätkä halfpipeä, kaksi reiliä ja vain yksi hyppyri.

Miehissä Petja Piiroinen oli karsintojen kolmas pisteillä 88,75 ja Janne Korpi kuudes ja viimeinen suoraan finaaliin laskenut pistein 87,75. Miesten karsinnat voitti Sveitsin Lucien Koch pistein 92,50. Semifinaaleihin Nuutti Niemelä laski sijalle 12 pistein 81,00 ja Ville Paumola sijalle 13 pisteillä 80,50. Aleksi Partanen oli ensimmäinen karsiutunut. Hänen pisteensä olivat 73,00.

– Päivä meni kaikin puolin hyvin, vaikka kyllä vähän tuossa ennen rania oli mietittävä, että tuleeko tästä mitään. Sain ländättyä oman ranin, ja toisella vähän yritin upgreidaa, mutta sitä en ländännyt. Hyvä fiilis jäi. Selkä on vähän vielä rikki niin on turvallisempaa, kun rata on pehmeä. Ihan hyvällä fiiliksellä huomiselle. Toivotaan, että olisi hyvä keli, niin se olisi jees. Sitten taas uutta rania miettimään. Tuo on aika kivaa, että on erilaista: on korneria, pipe ja hyppyri, niin se on monipuolisempi. Mun mielestä oikein hyvä, vaikka voisi olla vähän isompi, varsinkin pipe, Piiroinen kommentoi Lumilautaliiton tiedotteessa.

Suitiala oli naisten kisojen kolmas ja viimeinen laskija, joka jatkoi suoraan finaaliin. Hänen pisteensä olivat 79,75. Karsinnat voitti Alankomaiden Cheryl Maas pistein 86,50. Malla Partanen oli 16:s pisteillä 31,75.

Korvella on nyt hyvät mahdollisuudet sekä slopestylen että freestylelajien kokonaiskisan voittoon Hän johtaa tällä hetkellä molempia cupeja.

– Toivottavasti Janne saa sen verran hyvän sijoituksen, että hän saa lisää kristallipalloja kotiin. Tämä finaalipaikka edes auttaa tilannetta varmasti kovasti, Koskinen kertoo.

Finaali lauantaina 14.3

Janne Korpi kuva: Lumilautaliitto
Janne Korpi kuva: Lumilautaliitto

Lähde: Lumilautaliiton tiedote

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.