Scroll Top

Janne Korpi lumilautailun maailmancupin voittoon

Gamblers talvilajit

Lauantai oli mainio suomalaispäivä lumilautailun FIS:n maailmancupin freestyle-kauden päättävässä slopestyle-kisassa Spindleruv Mlynissä. Janne Korpi tuli toiseksi ja Ella Suitiala sekä Petja Piiroinen kolmanneksi. Samalla Korpi sinetöi slopestyle- ja freestylen overallin kokonaiskilpailujen voiton, Piiroinen tuli molemmissa toiseksi ja Suitiala naisten slopestyle-rankingissa kolmanneksi. Freestylen kokonaiskilpailun voitto oli Korven uran kolmas.

Miesten kisan voitti Sveitsin Lucien Koch pistein 94,25. Korven pisteet olivat 93,00 ja Piiroisen 89,25. Ville Paumola ja Nuutti Niemelä jäivät semifinaaleihin Paumolan ollen 12:s ja Niemelän 14:s.

– Kiva lopettaa kausi näin. Pakko silti myöntää, että kisan jälkeen harmitti – sen verran voittajaluonne olen. Ihan en puhdasta laskua saanut ja kaikki vastaan tulleet sanoivat, että minun olisi kuulunut voittaa. Tuomaroinnille en jaksa jossitella, mutta harmittaa, etten ihan täydellsitä rania saanut aikaiseksi, Korpi kertoi Lumilautaliiton tiedotteessa.

Janne Korpi kuva: Lumilautaliitto
Janne Korpi kuva: Lumilautaliitto

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.