Scroll Top

Janne Korpi toinen slopestylessä

Gamblers talvilajit

Lumilautailija Janne Korpi sijoittui toiseksi slopestylen maailmancupin osakilpailussa Kanadan Stonehamissa. Karsinnat voittanut Korpi teki parhaat pisteensä (91,00) ensimmäisessä laskussaan. Kilpailun voitti Kanadan Michael Ciccarelli pistein 95,50.

Petja Piiroinen sijoittui kisassa viidenneksi pisteillä 79,50 ja Roope Tonteri (22,25) yhdeksänneksi. Naisten kisassa Ella Suitiala sijoittui viidenneksi pistein 72,50. Naisten voiton vei big airin tapaan hollantilainen Cheryl Maas (95,00).

Korven ensimmäinen lasku oli frontside 1080, backside 1260, caballerial 1080, caballerial 270 frontside boardslide ja halfcab 50-50 bs 180 out.

– Ensimmäinen ranini oli viimeistä reiliä lukuun ottamatta hyvä. Kun näin Ciccarellin laskun, niin ajattelin, että minun pitää tehdä eri rani, jos haluan voittaa. Kaksi kertaa koitin pahempaa rania ja tulin takamukselleni. Sää oli tänään vähän flätti, niin ei kauheasti nähnyt. Hyppyrit olivat myös melko pieniä, niin oli vaikea tehdä pahoja trikkejä. Mutta toinen sija oli hyvä sijoitus – olen tyytyväinen, Janne Korpi kommentoi Lumilautaliiton tiedotteessa.

Maailmancup jatkuu ensi viikolla Park Cityssä Yhdysvalloissa, jossa kisataan slopestylessä ja halfpipessä.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.