Johannes Bö ylivoimaiseen voittoon normaalimatkalla

Ruotsin Östersundissa käytiin torstai-iltana kauden ensimmäinen miesten henkilökohtainen kilpailu normaalimatka.

Kilpailun voiton vei Johannes Bö. Norjalainen oli nolla-ammunnallan myötä ylivoimainen. Bö päihitti muut yli kahden minuutin erolla. Toisen ja kolmannen sijan veivät ranskalaiset Quentin Fillon Maillet ja viime vuosina lajia hallinnut Martin Fourcade. Bö’n tapaan puhtaasti ampunut Fillon Maillet voitti Fourcaden 13,3 sekunnin erolla. Fourcadella tuli kisassa kaksi ohilaukausta.

Suomalaisittain kilpailu meni heikosti. Juuri sairastelustaan toipunut Olli Hiidensalo oli parhaana sijall 51. Hiidensalolle tuli kisassa kaksi sakkoa. Muista suomalaisista Tuomas Grönman oli 84 ja Tero Seppälä peräti kuudella ohilaukauksella 89.

Huomenna ohjelmassa on naisten pikakilpailu.